maura.blogg.se

Vi är två tjejer som går sista året på Nacka Gymnasium, och studerar hotell- och turismprogrammet. Under de närmaste tre månaderna kommer vi att praktisera på resorten La Manga Club, som ligger ca 12 mil från Alicante. På den här bloggen kommer ni följa våran resa.

Vi är i paradiset!

Kategori: Allmänt, Mathilda

För några timmar sen kom vi fram till La Manga Club, och resan hit har gått jättebra, även om vi är jättetrötta! Jag steg nämligen upp kl 02.00 imorse efter 2,5 timmars sömn, för att flyga från Arlanda klockan 06.20. 
 
Men nu är vi äntligen här! Det var strålande sol och upp emot 30 grader ute när vi anlände till La Manga, så det var som en temperaturchock när man kommer från svala Sverige. Stället är som ett paradis; med vajande palmer och sanddoftande vind, men ändå hur enormt som helst! Jag och Laura bor i en jättefin etage lägenhet, och så fort vi klev in genom dörren blev man häpen över allt som "ingick" i den. Vi bor tydligen i ett hotellrum, vilket är jättelyxigt! 
 
Vi har också hunnit snacka lite med de i receptionen på det ena, lägenhetshotellet Las Lomas Village, där jag ska praktisera den första 1,5 månaden. De verkar jättetrevliga där och väldigt välkomnande. 
 
Här är lite bilder på området.
 
Las Lomas Village

Utanför receptionen på Las Lomas Village
 
 Det femstjärniga hotellet Pricipe Félipe, där Laura ska praktisera.
 
Vår fina utsikt från lägenheten
 
Hoppas ni har det bra! Ciao! 🌴
 
/Mathilda
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Gunnel Lundstedt säger:
  2015-09-21 | 19:57:30

  Härligt Mathilda, att hör att ni kommit fram ordentligt. Det ser verkligen jättehärligt ut. Här i Canterbury regnar det för fullt just nu så jag är jätteavundsjuk.

 • Anonym säger:
  2015-09-21 | 21:35:42

  Fint ställe!

 • Anonym säger:
  2015-09-21 | 21:35:42

  Fint ställe!

Kommentera inlägget här: