maura.blogg.se

Vi är två tjejer som går sista året på Nacka Gymnasium, och studerar hotell- och turismprogrammet. Under de närmaste tre månaderna kommer vi att praktisera på resorten La Manga Club, som ligger ca 12 mil från Alicante. På den här bloggen kommer ni följa våran resa.

Måndag 5 oktober

Kategori: Allmänt

Buenas tarde!

Just nu sitter jag i back Office och skriver lite i mitt anteckningsblock.
Jobbar från 15:30 till 00:00 vilket är ganska tråkigt för att det oftast inte finns något att göra.. 

Jobbar med en kollega som heter marina vilket inte heller är så kul, hon är den ända jag stött på som inte verkar gilla mig så mycket vilket är jätte tråkigt. När jag frågar henne saker svarar hon kort och anstränger sig inte för att fortsätta konversationen.
Hon sysselsätter mig inte heller överhuvudtaget så sitter mest i back Office och gör inte så mycket vilket suger eftersom tiden då går 1000 gånger saktare!

Jag framstår också som lat kan jag tänka mig men det har verkligen inte med det att göra, skulle gladligen stå där ute med henne men eftersom inte varken pratar eller sysselsätter mig så står jag bara där som ett fån och får ont i ryggen och fötterna.

Något lite mer positivt är att imorgon ska jag Mathilda och 7 av mina kollegor äta på en resturang som heter Catedral de Cartagena som verkar jätte cool och ligger i något form av centrum vilket betyder att jag och Mathilda sen kan gå vidare och utforska vad cartagena har att erbjuda!

Ikväll om jag orkar eller imorgon tänkte jag skriva ett lite mer informerande detaljerat inlägg om hur det faktist är att vara här och vad jag lärt mig osv!

Ha det bra så länge 

// Laura 


David<3
Javi<3
Haha här är en lapp om middagen vi satte upp i back Office 
KOMMENTARER:

  • Cristina säger:
    2015-10-06 | 14:34:17

    Vilken rolig lapp!! hahaha Varför har ni alla fått konstiga filmnamn? :-) Och vad duktig du är som ändå klarar av att umgås med någon som kanske inte är så trevlig tillbaka. Strunt i henne utan tänk på alla dom andra i receptionen som ändå är supertrevliga.

Kommentera inlägget här: