maura.blogg.se

Vi är två tjejer som går sista året på Nacka Gymnasium, och studerar hotell- och turismprogrammet. Under de närmaste tre månaderna kommer vi att praktisera på resorten La Manga Club, som ligger ca 12 mil från Alicante. På den här bloggen kommer ni följa våran resa.

Snabbinlägg

Kategori: Allmänt, Mathilda

Tjenis, här kommer en liten snabbuppdatering!

Idag (tisdag) gick jag (äntligen) till jobbet efter ha varit förkyld sen i torsdags. Antagligen något virus som går här.. Men now I'm back on track! Eller ja nästan. Märker att när man är borta "för länge" från praktiken, så börjar man glömma saker. Skulle t.ex göra om ett par nycklar till en gäst idag, men när jag skulle göra det hade jag glömt bort allt haha. Det som var jättelätt och superenkelt förut, blev plötsligt väldigt mycket svårare. Men det gick bra, fick lite hjälp på traven, sen var jag på banan igen. 

Idag har det varit lugnt i repan, så jag och mina kollegor har snackat jättemycket i back office. Jättekul att höra om deras historier och vardagshändelser, men även hur situationen är i Spanien just nu. Det snackas mycket om ekonomiska krisen.. 

Men jag gillar mina kollegor asmycket, hahah en repris. 

Godnatt! 😘

/ Mathilda

KOMMENTARER:

 • Gunnel Lundstedt säger:
  2015-11-11 | 09:36:35

  Skönt att du är på benen igen! Hur går det med spanskan? Hänger du med när kollegorna pratar?

  Svar: Det går lite bättre, men fortfarande lite svårt. Men har börjat att prata mer i personalmatsalen och i back office, ska bara ta det lugnt. Det är ganska svårt att hänga med när de pratar eftersom det går så snabbt och de pratar mycket slang, men det är som i Sverige när vi pratar. Men det gäller bara att vara aktiv i samtalet då är det enklare att förstå :)
  maura.blogg.se

 • Fia säger:
  2015-11-11 | 11:55:01

  Skönt att du mår bättre, kul o läsa att du trivs och har det bra. Att du bara växer och blir duktigare för var dag.
  PS Säg till dem ibland att prata långsammare :-)


 • Karin säger:
  2015-11-11 | 12:23:55

  Bra Mathilda detta fixar du ju!

Kommentera inlägget här: