maura.blogg.se

Vi är två tjejer som går sista året på Nacka Gymnasium, och studerar hotell- och turismprogrammet. Under de närmaste tre månaderna kommer vi att praktisera på resorten La Manga Club, som ligger ca 12 mil från Alicante. På den här bloggen kommer ni följa våran resa.

Dag 40

Kategori: Allmänt, Laura

Hej hej!

Nu har vi snart varit här i 6 veckor!

Måste verkligen säga hur mycket jag växt som person och som människa här, har fått ett nytt perspektiv på livet och provsmak på hur vuxenlivet verkligen är. Har lärt mig klara mig själv och fått en enorm insikt i hur många andra lever samt hur bra vi har det i Sverige när det gäller studier, jobb osv.

Har också lärt mig jätte mycket angående hur det faktist är att jobba i en reception, det roliga och det tråkiga. Kan klara mig nästan själv i receptionen och pratar 95% spanska med mina kollegor, och får ofta beröm för min engelska av de engelska gästerna!Min service och självkänsla är också mycket bättre! Är helt avslappnad och självsäker när jag kommunicerar med gäster och kollegor och då kan jag ge det där "lilla extra" som man vill ha om man bor på ett 5 stjärnigt hotell. 

Har lärt känna killarna eller aa männen som jobbar i köket på hotellets resturang amapola vilket resulterar till att de kan göra kvälls mackor till mig😍

Det tråkiga är dock att jag till 80% jobbat kväll (15:30-00:00) vilket har påverkat mig lite negativt angående rutiner, sömn och matvanor.. 

Det finns ett stall här i närheten som jag hängt lite på också, har kännt mig så fri där och känns skönt att tänka på annat än jobb! 

Här har ni massa bilder !❤️❤️

Puss puss// Laura