maura.blogg.se

Vi är två tjejer som går sista året på Nacka Gymnasium, och studerar hotell- och turismprogrammet. Under de närmaste tre månaderna kommer vi att praktisera på resorten La Manga Club, som ligger ca 12 mil från Alicante. På den här bloggen kommer ni följa våran resa.

Storhandling ☔️

Kategori: Allmänt, Mathilda

Idag var både jag och Laura lediga, så vi hade tänkt att vi skulle åka in till Cartagena. Men när vi vaknade imorse så spöregnade och åskade det, så vi bestämde oss för att stanna hemma istället. 

På eftermiddagen åkte vi till el supermercado för att vår "mat" håller på att sina bort. Matkulturen är ganska speciell här har man märkt. Till exempel så åt jag här om dagen kanin i personalmatsalen utan att veta nåt (hahah), och i affärerna säljer de bland annat bläckfiskarmar. Men det är alltid kul att se något annorlunda än vad vi är vana vid i Sverige. 

När vi var klara med storhandlandet hade vi fyllt upp en hel vagn, vilken vi senare fick släpa upp för en lång, hal backe till shuttlebus hållplatsen. 
/Mathilda 👊🏻

KOMMENTARER:

 • Karin säger:
  2015-09-30 | 12:41:39

  Det ser blött ut!

 • Gunnel Lundstedt säger:
  2015-10-01 | 14:06:13

  Vad synd att det regnade på er lediga dag! Jättekul att Lauras föräldrar kommer och hyr bil. Hoppas du kan vara ledig samtidigt så ni kan utforska området och se vad som finns!

 • Fia säger:
  2015-10-01 | 14:23:26

  Efter regn kommer solsken :-) Men det kanske kunde ha regnat en annan dag... Glöm inte 1;
  att ni kan spara pengar med att äta i Personalrestaurangen; frukost, lunch och kväll, även när ni är "lediga" .. När är ni lediga tillsammans nästa gång? Glöm inte 2:
  att prata ihop er om när ni vill vara lediga tillsammans nästa tillfälle. Samt berätta för er handledare, eftersom att de gör schema vecka för vecka....
  Kram

Kommentera inlägget här: