maura.blogg.se

Vi är två tjejer som går sista året på Nacka Gymnasium, och studerar hotell- och turismprogrammet. Under de närmaste tre månaderna kommer vi att praktisera på resorten La Manga Club, som ligger ca 12 mil från Alicante. På den här bloggen kommer ni följa våran resa.

Mitt första inlägg

Kategori: Allmänt, Laura

Hej hej :-) 

Laura heter jag och är den andra tjejen som ska blogga nu under dom här 3 månaderna i la manga!

Idag träffade vi Manuel för första gången, han är som vår arbetsgivare kan man säga. Han berättade lite regler osv för oss, hur dom arbetar där osv. 
Vi fick också veta vart vi ska spendera vår första halva av praktiken, jag ska stå i receptionen på det 5 stjärniga hotellet "principe Felipe" och Mathilda ska stå i receptionen på lägenhets hotellet las lomas där vi även bor. Kan också tillägga att vi bor som prinsessor haha nej men vi bor riktigt fint, kommer lägga upp massa bilder! 

Vad kan man mer säga i sitt första inlägg.. Är jävligt taggad faktist allt känns bra än så länge, imorgon är vår första arbetsdag men vi börjar 11 och slutar 19:30 så det är ändå najs! Kanske kommer och är helt förtvivlad imorgon kväll för det va så tufft vem vet haha Aja vi får hoppas på det bästa ! 

Puss och kram från Laura <3

Här har ni lite bilder på området och på hur vi bor :)

KOMMENTARER:

 • Karin säger:
  2015-09-22 | 22:37:25

  Vad härligt det ser ut!

 • Gunnel Lundstedt säger:
  2015-09-22 | 22:40:31

  Hej Laura och Mathilda, håller tummarna för att allt går bra imorgon, första dagen på jobbet. Ni får hålla tummarna för "mina" flickor - de jobbar också första dagen imorgon!

 • Cristina säger:
  2015-09-23 | 08:47:34

  Det kommer att gå jättebra!! :-)

Kommentera inlägget här: