maura.blogg.se

Vi är två tjejer som går sista året på Nacka Gymnasium, och studerar hotell- och turismprogrammet. Under de närmaste tre månaderna kommer vi att praktisera på resorten La Manga Club, som ligger ca 12 mil från Alicante. På den här bloggen kommer ni följa våran resa.

Min första dag

Kategori: Allmänt, Laura

Buenas tardes!

Hade min första dag i receptionen på hotellet idag! Blandade känslor måste jag säga. Förmiddagen va ganska kul och spännande svårt med spanskan i början dock men vände mig ganska snabbt. Fick mest stå och titta på hur de andra gjorde men fick pröva på att uppdatera gäst info och förbereda 50 nycklar inför morgondagen det va kul men jobbigt, det är jätte svårt att få instruktioner på spanska!

Alla jag träffade va super trevliga och översociala till skillnad från Sverige haha, väldigt stor skillnad mellan hotellet jag praktiserade på i Sverige och här! Stämningen här är helt annouunda men jag gillar det. 

Att jobba 8 och en halvtimme  är väldigt jobbigt va helt slut när jag kom hem! Hoppas jag vänjer mig snabbt vid de långa dagarna. Jobbar från 11-19:30 hela veckan förutom söndag då jag jobbar 15:30- 00:00, vi får se hur det går!

Det va lite om min första dag vi hörs imorgon :)

Besitos😘 

/ Laura 
KOMMENTARER:

 • Gunnel Lundstedt säger:
  2015-09-23 | 23:03:44

  Hej Laura, förstår att det är mycket intryck med språk och alla nya rutiner. Kul att du är igång med jobbet i alla fall och att alla är supertrevliga och tycker det är kul att ni kommit!

 • Fia säger:
  2015-09-24 | 19:33:45

  Det kommer att gå bra och självklart är allt ovant och många intryck att ta in i början..Men du kommer att klara detta.. vad det gäller tiderna så är det så här att jobba, stor skillnad från skolan, detta kommer du att sakna när du tagit studenten :-) Duktig är du ...

 • Cristina säger:
  2015-09-25 | 15:47:00

  En rolig dag i taget.....:-)

Kommentera inlägget här: